Minik Başkan Zeynep Görevde

Pursaklar Belediyesi’nde bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, anlamlı bir etkinlikle kutlandı. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, bayram dolayısıyla Yıldırım Beyazıt İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Zeynep Karatepe ve arkadaşlarını makamında ağırladı. Etkinlik kapsamında başkanlık koltuğunu sembolik olarak Zeynep Karatepe’ye devretti.

Küçük Başkan’dan Büyük Mesajlar

Makam koltuğuna oturur oturmaz heyecanını gizlemeyen minik Zeynep, hem kendine güvenen tavırlarıyla hem de dile getirdiği öneri ve temennilerle büyüklerin takdirini topladı. Samimi ve içten konuşmalarıyla dikkat çeken küçük başkan, daha yeşil alanlar, oyun parkları ve hayvanlar için barınaklar yapılması yönünde taleplerini dile getirdi. 

23 Nisan'da Pursaklar'da Koltuk Değişimi (2)

“Zeynep Başkan Ne Derse O!”

Başkan Ertuğrul Çetin, koltuk devri sonrası yaptığı açıklamada, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla belediye başkanlığı koltuğumuzu geleceğin liderlerine teslim ediyoruz. Bizim görevimiz belli: Zeynep Başkan ne derse o. Çocuklarımız bu makamlara ilerde gerçek anlamda oturduğunda, ülkemizi daha da ileriye taşıyacaklarına olan inancım tamdır,” ifadelerini kullandı.

23 Nisan'da Pursaklar'da Koltuk Değişimi (3)

Geleceğe Umutla Bakıyoruz

Çetin, açıklamasının devamında çocuklara duyduğu güveni şu sözlerle pekiştirdi: “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın hayallerinin peşinden gitmelerini, üretmelerini ve kendilerine güvenmelerini temenni ediyorum. Bizler de minik kardeşlerimize daha yaşanabilir, daha mutlu bir Pursaklar bırakmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”