DOLAR
BIST
Ankara 5°C
Parçalı Bulutlu

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan İlker Başbuğ, Fikri Sağlar ve Can Ataklı hakkında suç duyurusu sonrası basın açıklaması yaptı VİDEO HABER

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan İlker Başbuğ, Fikri Sağlar ve Can Ataklı hakkında suç duyurusu sonrası basın açıklaması yaptı.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından Ankara Adliyesi’nde gerçekleştirilen suç duyurusu sonrası Ankara Adliyesi önünde basın açıklaması yapan ve soruları yanıtlayan AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan‘ın Basın Açıklamasının tamamını aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan basın açıklaması sonra Medya Ankara Koordinatörümüz Erdem Yeşer’in Sözcü Gazetesi’nin Ayasofya Camii’nin yeniden ibadete açılmasını felaket olarak nitelemesini sordu, İl Başkanı Özcan Sözcü Gazetesi hakkındaki değerlendirmelerini de basın mensuplarıyla paylaştı.

Bir önceki yazımız olan ANKARA GÜNE SİS İLE UYANDI başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.