Ankara’da Hafta Boyunca Süren Operasyonda 547 Kişi Yakalandı
Ankara Valiliği, 15-21 Ağustos tarihleri arasında polis ve jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda, çeşitli suçlardan aranan toplam 547 kişinin yakalandığını açıkladı. Operasyon kapsamında, uzun süreli hapis cezası bulunan birçok kişi de adalete teslim edildi.

Yakalananların Detayları Açıklandı
Valilikten yapılan açıklamaya göre, yakalananlar arasında 20 yıl ve üzeri hapis cezası olan 8 kişi, 10 yıl ve üzeri cezası bulunan 13 kişi, 5-10 yıl hapis cezası olan 23 kişi ve 5 yıla kadar hapis cezası bulunan 238 kişi yer alıyor. Ayrıca ifadeye çağrılan 265 kişi de yakalanarak işlemleri için yetkililere teslim edildi.

Polis ve Jandarma İşbirliği Başarıyla Sürdü
Ankara’daki bu operasyonlar, güvenlik güçlerinin suçla mücadeledeki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu. Valilik, benzer çalışmaların önümüzdeki dönemde de aralıksız süreceğini belirtti.