ATATÜRK ÇOCUKLARI DOĞAL YAŞAM PARKI BİR HAFTADA 50 BİN ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI

Atatürk Çocukları Doğal Yaşam Parkı Başkentlileri ağırlama devam ediyor. Bir haftada yaklaşık 50 bin ziyaretçiyi ağırlayan 1 milyon metrekarelik dev park, doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen Başkentlilerin gözde adreslerinden biri oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından hizmete açılan Atatürk Çocukları Doğal Yaşam Parkı, Başkentlilerin akınına uğradı.

Yaklaşık 1 milyon metrekarelik alanda hizmet veren parkı bir haftada yaklaşık 50 bin kişi ziyaret ederken, binlerce araç da parka giriş yaptı.

BAŞKENTLİLERİN GÖZDE ADRESİ OLDU

Geniş yeşil alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, doğal yaşam adaları ve çocuk oyun parklarıyla öne çıkan Atatürk Çocukları Doğal Yaşam Parkı, 7’den 70’e her yaştan ziyaretçiye doğayla iç içe vakit geçirme imkânı sundu. Güneşli havayı fırsat bilen aileler çocuklarıyla birlikte parkta keyifli anlar geçirirken, ziyaretçiler sosyal yaşam alanlarının da tadını doyasıya çıkardı.

ÇOCUKLAR EĞLENİYOR, AİLELERİ DİNLENİYOR

Atatürk Çocukları Doğal Yaşam Parkı'nı ziyaret eden vatandaşlar, parka tam not verirken düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

-Serkan Aslan: "Burayı sosyal medyada görmüştüm. Bugün ilk kez geldim. Çok güzel ve keyifli bir ortam olmuş. Çocuklar eğleniyor, biz de oturup güzel vakit geçiriyoruz."

-İlhami Akbulut: "Parka daha önce de gelmiştik. Ankaralılar için nefes alınabilecek, dinlenilebilecek böyle bir alanın kazandırılması gerçekten sevindirici."

-Servan Baysal: "Parka ilk kez geldim ve çok beğendim. Ankara için güzel bir sosyal yaşam alanı olmuş. Her hafta sonu gelmeyi planlıyoruz."

-Hiranur Aksu: "Burası çok eğlenceli. Herkesin gelmesini tavsiye ederim. Su oyunları ve kaydıraklarda çok eğlendik.”

-Samet Yamaner: "Çocuklar için çok güzel bir etkinlik alanı olmuş. Gerçekten çok beğendik."

-Eyşan Yamaner: "Burada çok eğleniyoruz. Yaz tatili için harika bir yer olmuş."

-Eymen Fırat: "Parkta zaman çok güzel geçiyor. Su alanlarında çok eğlendim."