PURESDER – Pursaklar Esnaflar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen futbol turnuvasında 16 takım mücadele ediyor.

Pursaklar’da yoğun bir nüfusa sahip olan Çankırılı vatandaşlardan Yapraklı Dernekler Federasyonu’da bir takım çıkartarak turnuvaya katılan takımlar arasında yer alıyor.

İlk maçından bu yana galibiyetlerle turnuvada yoluna devam eden Yapraklı Dernekler Federasyonu çeyrek finaldeki maçında rakibini penaltı atışları sonunda saf dışı bırakarak yarı finale yükseldi.

PURESDER Futbol Turnuvası’nda yarı final maçları bu akşam 23 Ağustos 2021 Pazartesi akşamı Pursaklar Kapalı Spor Salonu yanında bulunan halı sahalarda oynanacak.

Yapraklı Dernekler Federasyonu – Yıldız Unlu Mamüller maçı saat 21.00’de, Tuya Home – Alparslan 1071 maçı ise saat 22.00’de oynanacak. Galip gelen takımlar finalde karşılaşacak.

YAPDERFED BAŞKANI İSA YAMAN’DAN ÇANKIRILILARA ÇAĞRI

Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen genel kurul ile Yapraklı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı olarak seçilen İsa Yaman Çankırılı hemşehrilerini maçları izlemeye ve Yapraklı Dernekler Federasyonu’nu desteklemeye davet etti.

Pursaklar’daki esnaflar ve vatandaşlar arasında birlik ve beraberliğin pekişmesi, esnaflar arasındaki dayanışmanın artması için PURESDER Futbol Turnuvası’na önem verdiklerini ve Yapraklı Dernekler Federasyonu olarak bu organizasyonda yer almak için başvurduklarını belirten Yapraklı Dernekler Federasyonu Başkanı İsa Yaman, PURESDER Başkanı Adem Oruç ve turnuvanın gerçekleşmesi için destek veren herkese teşekkürlerini iletti.

Yapraklı Dernekler Federasyonu Futbol Takımı’ndaki arkadaşlarını bugüne kadar vermiş oldukları mücadele ve başarılarından dolayı tebrik eden YAPDERFED Başkanı İsa Yaman “Bizim için önemli olan birlik ve beraberliğimizin pekişmesi için bu turnuvada yer almaktı, arkadaşlarımız oldukça başarılı bir grafik yakalayarak yarı finale kadar yükseldiler. Bu akşam galip gelirsek, final maçına çıkacağız. Hem Çankırı’mızı hem Yapraklı’mızı en iyi şekilde temsil etmek için buradayız. Tüm Çankırılı hemşehrilerimizi bu akşam oynayacağımız yarı final maçımıza ve galip gelmemiz halinde final maçımıza davet ediyorum.” ifadelerinde bulundu.