Hacettepe Hastanesinde Peş Peşe Yangın Paniği

Başkent Ankara’da bulunan Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ardı ardına çıkan yangın paniğe yol açtı. Altındağ ilçesindeki hastanede ilk yangın, saat 14.20 sıralarında Çocuk Acil Bölümü 3. Blok 9. Kat’taki enerji odasında başladı. Elektrik kaynaklı olduğu değerlendirilen yangına, hastane personeli ve itfaiye ekipleri hızlı şekilde müdahale etti.

İkinci Yangın -1. Katta Çıktı

İlk olaydan yaklaşık bir saat sonra, saat 15.30’da hastanenin -1. katında ikinci bir yangın meydana geldi. Kısa sürede büyüyen alevler nedeniyle hastane yönetimi güvenlik önlemlerini en üst seviyeye çıkardı. Hastaların tahliyesi başlatılırken, yangının çıkış nedeni ile ilgili detaylı inceleme sürüyor.

Tahliye ve Müdahale Sürüyor

İtfaiye ekiplerinin yoğun çabalarıyla yangınlara müdahale devam ediyor. Dumandan etkilenen olup olmadığı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmazken, hastanede panik havası hakim. Olayla ilgili gelişmelerin ilerleyen saatlerde kamuoyuna aktarılması bekleniyor.