Kahramankazan Sentetik Sahası'nda gerçekleşen mücadelede, sezona lider olarak devam eden Kahramankazan Belediyespor, ligin bitimine üç hafta kala Gölbaşı Belediyespor'u 5-1 gibi net bir skorla mağlup etti. Her iki devrede de üstün bir performans sergileyen Kahramankazan Belediyespor, bu galibiyetle zirvede ilerlemeye devam etti. Bu sezon çıktığı 23 maçın 21'ini kazanarak sadece 2 yenilgi aldı. Ayrıca, takım, Ankara Süper Amatör Ligi'nin en çok gol atan ve en az gol yiyen ekibi unvanını koruyor.

Kahramankazan Beledi̇yespor Şampi̇yonluk Yarişinda Hata Yapmadi (1)

"Şampiyonluk İçin Son Düzlüğe Girdik"

Kahramankazan Belediyespor'un Teknik Direktörü Ahmet Uçar, takımının şampiyonluk yolunda son düzlüğe girdiğini belirtti. Ligin bitimine az bir süre kala Gölbaşı Belediyespor galibiyeti hakkında açıklamalarda bulunan Uçar, "Balgatspor ile yapacağımız maçta hükmen galip sayılacağız. Son üç maçta bir puan almak şampiyonluğumuzu garantileyebilir. Bugün lider bir takım olarak gereğini yaptık. Oyuncularımın mücadelesine teşekkür ediyorum. Ramazan ayında dahi takıma desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza da minnettarım. Şehrimizin takımını şampiyon yapacağız!" şeklinde konuştu.

Kahramankazan Beledi̇yespor Şampi̇yonluk Yarişinda Hata Yapmadi (5)

Teknik Direktör Uçar, bir sonraki maçlarında Yurtkur Spor ile deplasmanda karşılaşacaklarını belirtti ve şampiyonluğu son maça bırakmama konusunda kararlı olduklarını vurguladı. Kahramankazan Belediyespor'un başarısının ardında verilen desteklerin önemli bir rolü olduğunu söyleyen Uçar, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'na, takım oyuncuları ve teknik ekip adına desteklerinden dolayı teşekkür etti.