Ankara’nın Karapürçek 405 caddede açtığı Keyvan's Saç Tasarım Merkezinde yüzlerce havlu, ustura, makas ve taraklara sahip olarak bunları müşterilerine özel kullanan Berber Mücahit ekibindeki Eren Can Kiraz, Muharrem Aydoğan, Ramazan Özdek, Adil Gürsaç ve Muhammet Can Uysal ile birlikte çalışıyor.

Konuya ilişkin bilgi veren titiz berber Mücahit Keyvan "Hijyene büyük önem veriyoruz. Bölgemizde belki de ülkemizde ilk defa farklı bir uygulama başlattık. Herkesin kendine ait bir havlusu bir usturası ve bir tarağı var. Numaralandırdığımız bir sistemle kimse kimsenin ne havlusunu nede usturasını kullanmıyor. Buda bizde fark yaratıyor. Uygulamaya ilk başladığımız günden bu güne müşterilerimizde memnun bizde bu iş ten çok memnunuz. Herkesi müşteri olmaya ve en azından uygulamamızı görmeye davet ediyorum." İfadelerini kullandı.

"HİJYEN ÇOK ÖNEMLİ"

Keyvan, bu hizmetle ilgili müşterilerden olumlu dönüşler aldığını dile getirdi.

Müşterilerinin uygulamadan çok memnun olduğunu anlatan Berber Keyvan, şunları kaydetti: "Kişiye özel hizmet, ilçedeki diğer meslektaşlarımın da ilgisini çekiyor. Hatta bazıları yakında bu uygulamaya başlayabilir. Başka illerde de benzer uygulamalar yapan berberler var. Bunun tüm berberlerde yaygınlaşmasını isterim. Çünkü hijyen çok önemli. Aksi durumlarda bazı istenmeyen sonuçlarla karşılaşılabiliyor. Bu tür olumsuzlukların önüne geçebilmek için örnek bir uygulama olduğunu düşünüyorum” dedi.

"ALDIĞIMIZ HİZMETTEN MEMNUNUZ"

Müşterilerden Yasin Yücel'de uzun yıllardır tıraş için Keyvan'in dükkanına geldiğini söyledi.

Berberde kendine ait eşyalarla tıraş olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Yücel, "Dolapta ismimin olması kendimi özel hissettiriyor. Özel müşteriler olarak biz aldığımız hizmetten memnunuz." ifadelerini kullandı.

Ramazan Koçak'da kişiye özel malzemelerle berber hizmetini çok beğendiğini anlatarak, "Şu anda dükkanda bir dolabım yok. Ancak hijyen açısından çok güzel bir uygulama. Şimdi bir dolap da ben istiyorum." diye konuştu.

Haber: Harun Demirel