İYİ Parti Çankırı 4. Yıl ve Gençlik Buluşmasında onlarca öğrenci bir arada doğanın ve eğlencenin tadını doyasıya çıkarttı.

İYİ Parti Çankırı Gençlik Kolları Başkanlığının organize ettiği etkinliğe, Çankırı’dan 150 civarında öğrencinin katılım sağladığı gözlenirken, gençler müzik ve doğa ile iç içe bir gün yaşadı.

Eldivan ilçesi Bülbül Pınarı mesire alanında yapılan etkinlikte, İYİ Parti Gençlik Kolları başkanlığı ve yönetiminin ikramlı ile beraber çeşitle oyunlar oynanarak günün stresi atıldı.

İYİ Parti Diaspora ve Lobi Faaliyetlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Karamemiş’in, öğrencilerle interaktif olarak yaptığı kısa söyleşide, öğrencilerin ve gençlerin sorunları, talep ve istekleri not edilerek genel merkez birimlerine aktarıldığı, gençlerin sorun ve taleplerine çözüm arayışları için girişimlerin yapıldığı öğrenildi.

Etkinlikle ilgili bilgi veren İYİ Parti Çankırı Gençlik Kolları Başkanı Özgür Çubuk, “Yönetimimizle beraber, Özellikle eğitim hayatı için Çankırı’yı tercih eden gençlerin sosyal aktivitelerini artırmak, yaşamlarına pozitif anlamda katkı sağlamak, sorunlarını anlamak ve bu sorunlara çözümler üretmek için girişimlerde bulunuyoruz, bu etkinlikte bunlardan bir tanesi, önümüzdeki günlerde birçok faaliyet gerçekleştirerek Çankırı’da her geçen gün sayıları artan İYİlerin olduğunu göstereceğiz”

Etkinliğe, İYİ Parti Diaspora ve Lobi Faaliyetlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Karamemiş  Çankırı İYİ Parti teşkilat başkanı Murtaza Yiğit, Gençlik politikalarından sorumlu il başkan yardımcısı Sinan Dursunoğlu, Çankırı İYİ Parti gençlik kolları il başkanı Özgür Çubuk, Eğitim politikalarından sorumlu il başkan yardımcısı Aysema Yücetürk, Kadın politikalarından sorumlu il  başkan yardımcısı Hatice Yakar,  Mahalli idarelerden sorumlu il başkan yardımcısı Levent Ege, iş insanı Umut Özcan ve İYİ Parti  Çankırı yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı

Muhabir: Haber Merkezi