Spor Gündemi

- Basketbol Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçlarında temsilcilerimizin programı şöyle:
20.30 Limoges - Galatasaray
22.30 Tenerife - Darüşşafaka
- Turkish Airlines EuroLeague 24. Hafta maçında saat 20.15’te Fenerbahçe Beko ile İtalya’nın Emporio Armani Milan takımları karşı karşıya gelecek.
- CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş maçında saat 22.00’de Vero Volley K ile Vakıfbank K takımları karşı karşıya gelecek.
- TFF ile Mercedes arasında imzalanacak olan sponsorluk anlaşması imza töreni saat 13.30’da Riva’da gerçekleşecek. İmza töreni tüm milli takımları kapsayacak.
- A Milli Futbol Takımımız, Ermenistan maçı hazırlıklarını saat 17.00’de yapacağı antrenmanla sürdürecek. Antrenman basına açık olacak.
- Galatasaray yönetimi saat 15.00’te Nef Stadyumu’nda gündeme dair basın açıklaması yapacak.
- Fenerbahçe, saat 17.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.
- Giresunspor Kulübü'nün Wish More Hotel Bayrampaşa'da düzenlenecek olan "Giresunspor'a Destek ve Üyelik Toplantısı" saat 19.30'da yapılacak.