Uysal'ın uyukladığı anlar kameralar tarafından görüntülenirken sosyal medyanın gündemine oturdu

Millet İttifakı'nın Ortak Politikalar Mutabakat Metni, altı siyasi parti genel başkanının katıldığı toplantıda açıklandı. 244 sayfadan oluşan metinde 2 binden fazla yeni düzenleme yer alıyor.

GÜLTEKİN UYSAL METİN AÇIKLANIRKEN UYUYAKALDI


Yoğun bir katılımın gerçekleştiği programa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da katıldı. Medyanın sıkı takip ettiği programda metnin okunduğu sırada Uysal'ın uyuklaması ise dikkat çekti.

Daha öncede Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun uyukladığı toplantı görüntüleri sosyal medyanın gündemine oturmuştu.