Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nde en çok konuşulan konulardan biri de deprem bölgesi oldu. İlk turda da tercihini  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan'dan yana kullanan depremzedeler, muhalif seçmenlerden büyük tepki çekmişti. Öyle ki sosyal  medya üzerinden çok sayıda nefret dolu söylem kullanıldı.

Depremzedeler bir kez daha hedef oldu

Bunun üzerine gözler ikinci tura çevrildi ve  Cumhurbaşkanı Erdoğan depremden etkilenen 11 ilde de oy oranını artırdı.

Seçim sonucunun ardından bölgede kutlamalar yapıldı. Bu durum ise bir kez daha tepkilerin odağında oldu. Uzun yıllar sessizliğini koruyan şarkıcı Leman Sam, sosyal medya üzerinden depremzedeleri hedef aldı.

"Nasıl böyle çürüdü toplumun bir kısmı"

Sam, yaptığı paylaşımında, şu ifadeleri kullandı:

"Ölen sahibinin mezarı başında içini çeke çeke ağlayan sayısız hayvan videosu izledim. Deprem bölgesinde ise korkunç bir enkaz önünde davul zurna ile delice kutlama yapan mahluklar, nasıl böyle çürüdü toplumun bir kısmı. İşte bu yüzden hayvanların tarafındayım, daima."