TDV’den Öğrencilere Kur’an-ı Kerim Hediyesi
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), bu yıl da anlamlı bir projeyle öğrencilerin yanında olacak. “Dersimi Seçiyorum Kur’an’ımı Alıyorum” sloganıyla hayata geçirilen uygulama kapsamında, seçmeli Kur’an-ı Kerim dersini tercih eden öğrencilere Kur’an-ı Kerim hediye edilecek.
Proje Bu Yıl da Devam Ediyor
Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle yürütülen proje, 2025-2026 eğitim-öğretim döneminde de sürdürülecek. Proje ile gençlerin ilahi mesajı okuması, anlaması ve hayatlarına uygulamasına katkı sunulması hedefleniyor.
50 Bin Öğrenciye Ulaştırılacak
Ortaokul 5. sınıf ve lise 9. sınıfta Kur’an-ı Kerim dersini tercih eden yaklaşık 50 bin öğrenciye Kur’an-ı Kerim ulaştırılması planlanıyor. Başvurular 31 Ekim 2025 tarihine kadar TDV’nin resmi web adresinden alınacak.
Hayırseverlere Katkı Çağrısı
Projeye destek vermek isteyen hayırseverler, “KURAN” yazıp 4333’e SMS göndererek 200 TL bağışta bulunabilecek. Ayrıca TDV’nin resmi bağış sitesi, il ve ilçe müftülükleri ile TDV mobil uygulaması üzerinden de katkı sağlanabilecek.