Pandemi şartlarına rağmen Pursaklar’ın dört bir tarafında yollar yapmaya devam eden Pursaklar Belediyesi, yapmış olduğu parke, asfalt ve beton yollar ile mimariyi estetikle buluşturuyor.

PURSAKLAR BELEDİYESİ KENTE ESTETİK KATMAYA DEVAM EDİYOR

İki yüzün üzerinde sokakta yol çalışmalarını tamamlayan sokak ve kaldırımlarda çalışmalarını sürdüren Pursaklar Belediyesi, Selçuklu motifli kilim desenli parke yollar ile ön plana çıkıyor.

PURSAKLAR BELEDİYESİ KENTE ESTETİK KATMAYA DEVAM EDİYOR

Pursaklar Belediyesi vatandaşın beğenisini kazanan kilim desenli parke yollara 11 sokağı daha ekleyerek vatandaşın hizmetine sundu.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yollardaki çalışmaların devam edeceğini söyleyerek “çok çalışıyoruz, çünkü biz bu toprakları seviyoruz. Yunus Emre Mahallesi; Şemsiye, Bekir, Nazım Bey, Cengaver2, Pehlivan, Sezdirmez, Mithat Paşa, Emniyet, Ayaz, Pelit ve Park Sokaklarından çalışmalarımızı tamamladık ilçemize hayırlı olsun.” açıklamasında bulundu.

Muhabir: Haber Merkezi