Suç örgütü lideri Sedat Peker ve Savaş ilan ettiği kişiler arasında yaşananlardan en çok etkilenen kurum İHLAS ve TGRT oldu. Bu kendini bilmez kişilerin aşağılık ilişkilerin çok uzağındaki kurum olan İHLAS'ın gerçeklerine aslında nedir? Kimlerden oluşur?

Türkiye’de şimdilerde herkesin sevip hayran olduğu merhum lider Muhsin Yazıcıoğlu ile aynı helikopterde şehit düşen muhabir İsmail Güneş TGRT’dir, İhlas’tır, Türkiye gazetesidir.

Seyyid Abdulhakim Arvasi’dir TGRT…

Ozan Arif’i Türkiye’ye getiren sevdadır TGRT.. Cüneyt Arkın’dır

Torunu ile karşıdan karşıya geçerken, torununun elinden fırlaması ile araç altında hayatını kaybetmesine şahit olduğu için bir gecede saçları bembeyaz Orhan Karmış merhumun tefsir dersleridir..

Kucağında yüzlerce gazete ile kapınızı çalan, sabahın ilk ışıkları ile ayağınıza ilk haberleri getiren dağıtıcıların alın teridir TGRT..

Ömrünü basın emekçiliğine adamış Batuhan Yaşar’dır TGRT…

Razaman Ayvallı’dır, Hayati İnanç’tır, Osman Ünlü ’dür TGRT..

Ülkede 3 tane milliyetçi kalsa birisi “O”dur diyebileceğiniz Seyyid Ahmet Arvasi’dir TGRT..

“En bahtsız insan yanlışa doğru diye sarılan insandır. Ondan daha bahtsızı ise doğruya yanlış diye saldıran insandır.” Sözlerinin sahibi Enver Ören’dir..

Türkiye'yi ilk kez abonelik sistemiyle tanıştıran sistemdir İhlas; 10 Aralık 1989 tarihinde ulaştığı 1.424.350 adet günlük satış rakamıyla hâlen kırılamamış olan tiraj rekorudur İhlas…

İhlas camiası, Hakikat ismi ile 22 Nisan 1970 tarihinde günlük gazete çıkartmaya başladığında Hakikata düşman olanlar sıraya girmişti. 30 Mart 1972 günü Türkiye ismiyle yayın hayatına devam eden gazetenin ilk düşmanı aslında ülkeye ve İslamiyet’e düşmanlık edenlerle aynıydı. Düşmanlıklarını rekabet adı altında devreye koymuşlardı. Türkiye’nin karşısına Zaman gazetesini, TGRT kurulduğunda karşısına Samanyolu tv’yi çıkarttılar.

Samanyolu ve Zaman gazetesi dinler arası diyalog çığırtkanlığı yaparken TGRT ve Türkiye gazetesi reddiyeler yayınlayarak, yayınlar yaparak, kitaplar bastırarak bu fitne ve tehlikeyi bertaraf etmeye çalıştı.

Merhum Enver Ören’in vefat etmesi ile sanatçı Müslüm Gürses’in vefatı aynı tarihlerdeydi. FETÖ elebaşı Fethullah Gülen sanatçı için taziye yayınladı ama Enver Ören gibi ömrünü ülke ve dini için vefa eden bir insana taziye yayınlamadı. Bu bile ne kadar düşman olduğunun göstergesiydi aslında. FETÖ’nün ülkeye vereceği zararları yıllar öncesinden fark edip yıllarca bu konuda tedbirler almaya zorlayan İhlas camiası hep yıpratıldı, hep düşman sahibi oldu.

Televizyon olmayan evlere gazete ve teyp kasetleri ile giren İhlas, milli ve manevi rehberleri her faaliyetiyle topluma yansıttı.

İnsanlar hata yapar ve bu hataları kendilerini bağlar. TGRT veya İhlas camiasında suç işleyen, günah işleyen birileri var diye insafsızca tüm kurumu ve camiayı karalamak linç etmek, yaklaşık 50 yıldır verilen bu mücadeleye haksızlık değil midir?

Ben tarafımı belli ediyorum…. Benim tarafım Basın şehidi İsmail Güneş… Benim tarafım Enver Ören, benim tarafım gazete dağıtıcısının alın teri, İHA muhabirinin emeği.. Benim tarafım hak ve HAKİKAT ile başlayan Türkiye….