TİGAD’ın düzenlediği “Yeni Nesil Gazetecilik ve Dijital Medya Çalıştayı - Çankırı Tarihi, Kültürel ve Gastronomi Değerlerini Tanıtma Etkinliği” kapsamında, Türkiye’nin dört bir yanından 110 gazeteci bir araya geldi. Çankırı Valiliği ve Çankırı Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilen organizasyonun önemli etkinliklerinden biri de TİGAD Olağanüstü Genel Kurulu oldu. Mevcut Genel Başkan Okan Geçgel, kongrede oybirliğiyle yeniden seçilerek güven tazeledi.
Çankırı’da Dijital Medya Çalıştayı ve Genel Kurul Heyecanı
TİGAD’ın düzenlediği “Yeni Nesil Gazetecilik ve Dijital Medya Çalıştayı - Çankırı Tarihi, Kültürel ve Gastronomi Değerlerini Tanıtma Etkinliği” kapsamında, Türkiye’nin dört bir yanından 110 gazeteci bir araya geldi. Çankırı Valiliği ve Çankırı Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilen organizasyonun önemli etkinliklerinden biri de TİGAD Olağanüstü Genel Kurulu oldu.

Okan Geçgel: “İnternet Gazeteciliğinin Gelişimi İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz”
Çankırı Büyük Otel’de yapılan genel kurulda mevcut Genel Başkan Okan Geçgel, oybirliğiyle yeniden seçildi. Kongrenin ardından bir teşekkür konuşması yapan Geçgel, internet gazeteciliğinin gelişimi için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Yeni dönemde, basın mensuplarının haklarını koruma, dijital medya düzenlemelerini takip etme ve yerel basının güçlenmesi gibi konulara öncelik vereceklerini ifade eden Geçgel, ülke genelinde teşkilatlanma faaliyetlerini hızlandıracaklarını vurguladı. Ayrıca yeni çalıştaylar, konferanslar ve çeşitli komisyonlarla medya sektörünün sorunlarını gündeme taşımaya devam edeceklerini söyledi.
Yeni Yönetim Üç Yıl Görev Yapacak
Genel kurulda yapılan seçimle birlikte TİGAD’ın yeni yönetim, denetim ve disiplin kurulları belirlendi. Seçilen üyeler, önümüzdeki üç yıl boyunca dernekte aktif görev alacak.
Yönetim Kurulu:
Okan Geçgel (Genel Başkan)
Uğur Eskier
Bayram Polat
Mustafa İlker Yücel
Hatice Türkan
Meryem Nas Mercan
Adem Kocatürk
Ali Genç
Arzu Erbaş
Can Taşkın
Gamze Şule Altunbaş İnandı
Faruk Kılınç
Halil Azizoğlu
İrfan Salcı
Denetim Kurulu:
İzzet Aydın (Başkan)
Erdem Yeşer
Türkay Demir
Büşra Selçuk
Fatma Altunbaş
Servet Arslan
Disiplin Kurulu:
Üstün Tuncer (Başkan)
İdris İnandı
Cüneyt Tan
Haydar Koçak
Mustafa Güler
Gülgün Pala Keçeci
Bilgin Özçiftçi
TİGAD, önümüzdeki dönemde internet gazeteciliği ve dijital medyanın gelişimine yönelik projelerini hayata geçirmeye devam edecek.
